top of page

Πολιτική καταστήματος

1.    Πολιτική καταστήματος πελατών


a.    Κάθε χρήστης που επισκέπτεται τον ιστότοπο της Εταιρείας μας και συναλλάσσεται με τις υπηρεσίες του καταστήματός μας ηλεκτρονικά, θεωρείται ότι έχει τη σύμφωνη γνώμη και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους πιο κάτω όρους, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης διαφωνεί με τους όρους αυτούς, τότε έχει την υποχρέωση να διακόψει την επίσκεψη και τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Το Food-XLane έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει, να αναθεωρήσει και να επανεξετάσει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου και των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος, οποιαδήποτε στιγμή κριθεί αναγκαίο. 


b.    Νοείται ότι ολόκληρο το περιεχόμενο του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων των λογότυπων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων και ευρύτερων ρυθμίσεων της παρούσας ιστοσελίδας, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας A.X. ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΛΙΜΙΤΕΔ. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας βάσει αυτού του περιεχομένου ή παραπλάνηση ή/και διαφθορά της κοινής γνώμης σχετικά με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


c.    Η Εταιρεία έχει τη δυνατότητα διακοπής ή τροποποίησης των λειτουργειών και περιεχομένων του ιστότοπου χωρίς καμία προειδοποίηση.


d.    Σε περίπτωση που ο τόπος παράδοσης της παραγγελίας είναι διαμέρισμα πολυκατοικίας, τότε η παράδοση γίνεται στον ισόγειο χώρο, στην είσοδο της πολυκατοικίας, εκτός και εάν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι που επιβάλλουν την παράδοση της παραγγελίας στην είσοδο του διαμερίσματος. Στις υπόλοιπες κατοικίες η παράδοση θα γίνεται στην είσοδο του σπιτιού.


e.    Σε περίπτωση όπου ο  διανομέας της εταιρίας μας διακρίνει ότι κατά την παράδοση της παραγγελίας τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια του δίνατε να αποχωρήσει και να διευθετηθεί νέα ημερομηνία παράδοσης ή ακόμα και να ακυρωθεί η παραγγελία και να επιστραφούν τα χρήματα.


f.    Δύναται η συσκευασία των προϊόντων που παρουσιάζονται στον ιστότοπο να παρουσιάζει διαφορές σε σχέση με τη συσκευασία του προϊόντος που θα παραδίδεται στον πελάτη, χωρίς όμως να αλλοιώνονται τα βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία του προϊόντος. Στην περίπτωση που τα προϊόντα που καταχωρούνται σε παραγγελία δεν υπάρχουν σε διαθεσιμότητα, τότε ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


g.    Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα είναι συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.


h.    Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα δύναται να τροποποιούνται οποιαδήποτε στιγμή χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση.

i.    Παραγγελίες μπορούν να καταχωρούνται μόνο από άτομα άνω των 18 ετών. Άτομα κάτω των 18 ετών δεν έχουν το δικαίωμα χρήσης της ιστοσελίδας μας και καταχώρησης οποιασδήποτε παραγγελίας.


j.    Περιορισμός ευθύνης: Η Εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη και δεν έχει την υποχρέωση να αποζημιώσει για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, τη μη εκτέλεσή τους ή / και από την καθυστέρηση της εκτέλεσής τους για οποιοδήποτε λόγο.

2.    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

(α)    Για επίτευξη της καλύτερης και γρηγορότερης εξυπηρέτησής σας, ο χρήστης δύναται να παρέχει εθελούσια στην Εταιρεία μας μέσω της ιστοσελίδας, συγκεκριμένες πληροφορίες των προσωπικών του δεδομένων όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό κινητού τηλεφώνου, αναγνωριστικός αριθμός κάρτας, δεδομένα τοποθεσίας, διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (IP), αναγνωριστικό cookie, αριθμός μητρώου εταιρείας κ.α. τα οποία αφορούν τη διεκπεραίωση και ορθή ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Διαβεβαιώνουμε τους χρήστες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ότι οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται μόνο για τις συναλλαγές που συνδέονται με το κατάστημά μας και σε καμία περίπτωση δε γίνονται χρήση για οποιοδήποτε λόγο και δεν παραχωρούνται σε οποιοδήποτε άλλο οργανισμό ή συνεργάτη ο οποίος δεν σχετίζεται άμεσα με το κατάστημα αυτό. Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι για τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης των στοιχείων του νόμιμου κατόχου της κάρτας τα οποία παραμένουν αυστηρώς απόρρητα.


(β)    Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται από το Food-XLane μέσω του ιστότοπου έχουν ως πρωταρχικό στόχο το μέτρημα του αριθμού επισκεψιμότητας της, τον καθορισμό των απαιτήσεων των πελατών για περισσότερα προϊόντα και για διευκόλυνση των συναλλαγών με την εταιρεία. Η εταιρεία μας ζητάει από τους χρήστες του ιστότοπου την παροχή των προσωπικών τους δεδομένων μόνο στην περίπτωση όπου ο συγκεκριμένος χρήστης έχει προχωρήσει στην επιλογή των προϊόντων που θέλουν να παραγγείλουν. Συγκεκριμένα, για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε παραγγελίας, θα σας ζητηθούν από τον ιστότοπό μας τα εξής: ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας.


3.    Τρόποι Πληρωμής    


-    Χρεωστικές/ Πιστωτικές κάρτες
-    PAYPAL

 

Food / Τρόφιμα

Pet / Φροντίδα για το Κατοικίδιο σας

Drinks / Ποτά

Frozen / Κατεψυγμένα Τρόφιμα

Deli & Dairies / Ντελικατέσεν & Γαλακτοκομικά

Bio / Βιολογικά προϊόντα

Personal Care / Προσωπική Φροντίδα

Household / Οικιακή Φροντίδα

Baby & Toddler / Φροντίδα για το Παιδί σας

bottom of page